Καλώς ήρθατε στη 1η Ακαδημία Χορού Bollywood στην Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bollywoodacademy.gr

Μαθήματα & Σεμινάρια

Γιατί να περπατάς,

όταν μπορείς να χορέψεις;

Ο χορός Bollywood είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μορφή χορού. Είναι η έκφραση της ίδιας της ζωής. Μια έκρηξη χρωμάτων, συναισθημάτων και αφήγησης μέσω της κίνησης.

Είτε είστε έμπειρος χορευτής, είτε κάποιος που κάνει τα πρώτα του βήματα, τα μαθήματά μας έχουν δημιουργηθεί για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Οι έμπειροι και ικανοί εκπαιδευτές μας, θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε κίνηση, φροντίζοντας να αισθάνεστε άνετα, με αυτοπεποίθηση και θα σας εμπνεύσουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Κάθε μάθημα είναι ένα μοναδικό ταξίδι, γεμάτο μεταδοτική ενέργεια και ενθουσιασμό, καθώς μαθαίνετε εμβληματικές χορευτικές φιγούρες από κλασικές ταινίες του Bollywood, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Μπορείτε να λάβετε μέρος στα εβδομαδιαία μαθήματά μας ή να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερων μαθημάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Τα σεμινάρια χορού μάς σας μεταφέρουν βαθύτερα στον κόσμο του χορού Bollywood, εξερευνώντας διαφορετικά στυλ, θεματικές χορογραφίες, καθώς και τη μαγευτική ιστορία του Bollywood. Από λεπτομερείς θεωρητικές ενότητες σχετικά με το στυλ χορού, την τεχνική και το βασικό βηματολόγιο, μέχρι τον εορτασμό των ινδικών φεστιβάλ, έως τις fusion μορφές χορού που συνδυάζουν το κλασσικό και παραδοσιακό Bollywood με άλλα χορευτικά στυλ, τα εργαστήριά μας έχουν σχεδιαστεί για να διευρύνουν τους ορίζοντές σας και να εμβαθύνουν την γνώση σας για τον χορό!

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Μαθημάτων

open door

Επισκεφθείτε μας να συζητήσουμε από κοντά και να λύσουμε όλες σας τις απορίες.
Καθημερινά 17:30 - 21:00 | Σάββατο 12:00 - 16:00

Σεμινάρια

Θα ανακοινώσουμε σύντομα το νέο σεμινάριό μας!